Det er ikke uten grunn til at dette hotellet er kjent for maten og beliggenheten. Det finnes mange gode og flotte restauranter i Trondheim, men det er få som har så flott utsikt som restauranten ved Rica Nidelven. Her kan du nyte en herlig a la carte-meny med opptil seks utsøkte retter etter hverandre, like ved Nidelvens vannkant. Restauranten ligger på påler over den berømte elva, og her kan du kose deg med en utsikt over elvens bredder, båter samt titte over til fantastiske Blomsterbrua i all sin prakt.

Herlig a la carte-meny

Menyen på restauranten er preget av kokkenes fantasi, samt av det rikholdige utvalget av lokale delikatesser og spesialiteter. På kjøkkenet i Nidelven restaurant er menyen satt sammen med dagens utvalg, og her kan du nyte alt fra ferske grønnsaker som kom rett opp av jorda på Frosta gård dagen før, eller ferskt kjøtt fra lokale slakterier. Trøndelag er jo også kjent for sine gode oster, og i menyene kan du som regel finne innslag av en smakfull lokal variant til enhver tid. Nidelven restaurant har en rik, utfyllende meny som du selv kam komponere sammen til det antallet retter du måtte ønske. Enten det er kun en hovedrett eller full oppdekking med seks retter og vinpakke til. Husets ekspertise setter også sammen drikkemenyen til maten, som gjør at opplevelsen blir helhetlig og minneverdig for både rørt og vått. Det er få som har gått fra denne restauranten uten å være et matminne rikere!

Formidabel utsikt over Nidelven

Om du ikke vil ha den fulle restaurantopplevelsen, men likevel ønsker noe godt i glasset eller kanskje en lett rett, kan baren på Rica Nidelven være noe for deg. I en upersonlig setting, men med den samme vakre utsikten over Nidelven, Blomsterbrua og Solsiden, kan du nyte mye smakelig i godt selskap eller som et lite avbrekk. Her serveres det gode drikke i form av lokale ølsorter, en godt utbygd drinkliste og vin i alle prisklasser. Som seg hør og bør i alle barer med respekt for seg selv, finner du også noen av husets spesialiteter som bartenderne kan trylle fram bak disken. I baren får du også et rikt utvalg av lettere matretter og snacks. Her kan du nyte en skikkelig god hjemmelaget hamburger eller andre lunsjretter. Her anbefales salaten med grønnsaker fra Frosta gård og den myke, deilige lokale osten som topper herligheten. Uansett hva du måtte ønske deg av mat eller drikke kan du være sikker på at du får et godt og smakfullt utvalg på dette hotellet.

Frokost i verdensklasse

Noe av det hotellet er mest kjent for, er den utrolig smaksrike og velfylte frokostbufféen. Visste du forresten at Rica Nidelven har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost mange år på rad? Det er fordi de har en buffé du neppe har sett tidligere. Kokkene har brukt lang tid på å perfeksjonere utvalget, og servicen er storstilt. Her får du egne stasjoner for kjøttpålegg, oster, skinker og deiligere hjemmelagde brød. Det er et rikelig utvalg av delikate desserter og egne stasjoner for juicer og smoothier der du kan få laget din egen ved hjelp av de ansatte som står klar. Egne kokker er også ute i bufféen for å lage egg og omeletter etter ditt ønske på bestilling, og skulle det være noe du føler mangler i bufféen, kan du være sikker på at det finnes et annet sted. Ved bordet får du servert nytraktet kaffe etter eget ønske, og det serveres også ferskpresset appelsinjuice med den største service. Dette er virkelig en frokost du kan leve lenge på! Og noe av det aller beste er at frokosten alltid er inkludert i prisen om du bor på Rica Nidelven.

Privacy Policy