Dette er oss

Når man kommer til nye steder er det alltid slik at verden nesten ligger foran ens føtter. Det er så mye nytt, det er så mye ukjent. Men hvordan skal man klare å velge ut hva man bør gjøre, og hva man bør hoppe over? Det kan være en skikkelig utfordring. Det er naturlig at man søker på nettet etter informasjon, og det finnes mange gode sider der ute. Men det som ofte skjer er at alle som kommer på besøk ender opp med å gå på de samme stedene. Når man besøker et nytt sted vil man gjerne oppleve det som om man er en fastboende og se alle kriker og kroker der man kan lage sine egne minner og ta egne bilder som ikke minner om alle andres bilder fra samme by.

På denne siden finner du all informasjon du trenger før du skal besøke Trondheim. Vi setter sammen de beste tipsene til et hav av muligheter i den trønderske hovedstaden, enten du er ute etter kulturopplevelser, kulinariske opplevelser, flotte overnattinger eller fine dagsturer til steder i Trøndelag. Enten man lurer på ting før man kommer til Trondheim, eller man trenger tips til hva man kan finne på, finner du svarene her.

Her finner du også informasjon om et av Trondheims beste hotell, Rica Nidelven. Her finner du alt fra størrelser på rom til informasjon om den flotte restauranten eller baren. Hotellet har også kanskje Trondheims flotteste utsikt over den flotte, rolige Nidelven som søyler seg gjennom byen, og mot Blomsterbrua. Bor du på dette hotellet bor du rett og slett på Trondheims tak, og du har alle forutsettinger for en fantastisk ferie i Trondheim, eller jobbreise – uansett formål er dette stedet å bo om du skal til Nidaros. Vi har satt sammen denne siden med de beste tipsene, sett fra et trøndersk perspektiv. Her finner du ikke bare de beste utestedene, restaurantene og tipsene for hva du bør fylle dagene med i Trondheim, men du får også de beste innsidetipsene. For hvem kan vel Trondheim bedre enn trønderne selv? Selv om Trondheim er en kjent by med mange tusen besøkende hvert år, finnes det fortsatt små perler som ikke alle andre har oppdaget ennå.

Vi som står bak denne siden har satt oss ned og valgt ut de beste stedene å dra til i nærheten av Trondheim, som for eksempel Stokkøya. Dette er et sted som ikke alle besøkende vet om, men like fullt et sted som er unikt og vakkert og vel verdt et besøk. Her finner du et stille lite område med kritthvite strender og hav så langt øyet kan se. Stokkøya har et godt utbygd sentrum med utemuligheter for overnatting, og hvis vannsport er din greie er dette virkelig stedet for deg. Plassen er kjent for sin gode pålandsvind som gjør at vindsurfere og kitere ofte velger dette stedet en sen sommerdag. Her er det alltid et yrende liv og mange trøndere velger dette på toppen av listen når de skal nyte det gode liv som en dagstur eller en langweekend. Kanskje er dette noe for nettopp deg? Det er håpet når vi lagde denne siden med de beste tipsene for Trondheim og omegn.

Privacy Policy