Som Norges tredje største by og vår aller første hovedstad, har Trondheim alltid hatt en levende kulturscene og det er alltid mange spennende på tilbud i trøndernes hovedstad. I tillegg til Trøndelag Teater og Rockheim finner man en rekke mindre scener rundt om i byen og man er alltid sikret et bredt og ikke minst unikt kulturtilbud. For dem som ikke helt finner seg til rette med scenekunst og ønsker en aktivitet hvor man selv er litt mer delaktig i underholdningen, kan man innta pokerbordene på en av byens mange pokerklubber.

Poker har lenge hatt et godt fotfeste i Trondheim, men etter at regjeringen åpnet for pokerspill med visse restriksjoner har miljøet eksplodert, og det er i dag flere klubber hvor man kan spille såkalte “vennelag” med relativt store pengepremier. I tillegg har byen midt i Norge er meget godt tilbud av gratisspoker. Ifølge nettstedet Kasinokongen.co har interessen for poker formelig eksplodert i Norge, og vi har som i mange andre sporter også innen poker fostret en rekke store spillere som også har bemerket seg internasjonalt. Flere av disse spillerne er fra Trondheim, og selv om de til tider reiser verden rundt for å delta i store mesterskap, er de ofte å se på ulike gratisarrangementer i hjembyen. Det alene sier mye om hvor sterkt og godt pokermiljøet i Trondheim er.

Delfinale i Poker-NM

Siden 2005 har det vært arrangert to Norgesmesterskap i Poker. Man har det offisielle med delfinaler over hele landet og finale i Oslo, sant mesterskapet i Dublin. Mesterskapet i Dublin har vært arrangert i en årrekke da man ikke kunne spille på norsk jord, og selv om man nå kan spille NM i Norge har man klart å holde liv i det “uofisielle” mesterskapet. Om man liker poker og er litt over å spille på nett mot spillere som nærmest alltid er på tilt, er live-spill i Trondheim et meget godt alternativ. Når vi legger til at man også kan spille for en billett til begge NM-arrangementene er det ingen grunn til å sitte hjemme alene foran pc-skjermen. Det fine med miljøet i Trondheim er at det er i stadig endring og nye spillere kommer til hver uke. Miljøet og klubbene her har flere ganger vært omtalt i ulike norske pokermagasin, og alle som spiller her er skjønt enig i at miljøet er med på å bygge opp under Trondheims rykte som en av Norges hyggeligste byer. Om du søker mer informasjon om Poker-NM i Trondheim kan vi anbefale at du besøker nettsiden pokernorge.no. Der vil du finne alt du trenger å vite om fremtidige arrangementer og hvordan du også kan komme deg til finalen i Oslo.

Kjente pokerspillere fra Trondheim

Ørjan Skommo

Skommo er et meget kjent navn i pokermiljøet i Norge, og siden han var bare 17 år gammel har han levd av å spille poker. Den slue trønderen har de siste årene spilt inn over to millioner kroner bare på nettpoker, og er ofte å se på byens pokerklubber. Skommo har også innkassert flere NM-titler, og pokerstatistikken viser at han har gjort det meget godt også i internasjonale turneringer.

Henrik Tollefsen

Tollefsen begynte å spille like etter at han fylte 18 år. Som mange andre spillere som er ny til poker benyttet han seg av muligheten for å spille gratisturneringer fram til han opparbeidet seg nok erfaring. Siden den spede starten har Tollefsen opparbeidet seg et rykte som en meget habil spiller og på hans CV finner man en rekke NM-titler og en rekke pengeplasseringer fra utlandet. Så langt har Tollefsen spilt inn over 1 million dollar på live-turneringer verden over.

Privacy Policy