Rica Nidelven hotellet har rom for alle anledninger. På hotellet finner du i hovedsak syv ulike romtyper, avhengig av hvor mange mennesker som skal overnatte, og hvor stor plass man krever. Alle rommene er vakkert innredet i moderne stil med lyse og luftige vinduer samt delikate fargevalg. Mange av rommene har også eget fargetema og kunstneriske detaljer satt sammen for en helhetlig opplevelse. Til tross for at hotellet ligger veldig sentralt, er det et stille og rolig område som gir lite støy på kveldstid. Skulle man likevel være svært sensitiv til støy kan man be om et rom med utsikt mot elven som sikrer en uforstyrret nattesøvn.

For én person har Rica Nidelven vanlige, single rom. Disse rommene har en queen size-seng på 140 centimeter og er det perfekte stedet å hvile ut på etter en lang dag. Alle rom har et lekkert bad med dusj eller badekar, samt servant og vegghengt toalett. Det single rommet er det enkleste av hotellets rom, men mangler ikke på nødvendighetene. Her får du selvsagt både skrivebord, vannkoker, hårføner og minibar.

De mest vanlige rommene på Rica Nidelven er standardrommene som brer seg ut over femten til atten kvadratmeter. Her er du sikret en vakker utsikt over Nidelven, og som med alle rommene på dette hotellet får du med deg Norges beste hotellfrokost på kjøpet. Alle standardrom har en queen size-seng på 160 centimeter, eller så kan du velge to enkeltsenger på 90 centimeter. Her får du selvsagt både skrivebord, vannkoker, hårføner, gratis wifi og minibar. Dette rommet passer perfekt til par på reise, eller om du er på forretningsreise og krever litt mer plass enn det et singelrom kan tilby.

Reiser du med hele familien er Family Standard Plus mest sannsynlig rommet for deg. Alle rommene er på mellom 18 til 25 kvadratmeter store og har plass til inntil fire personer. Her kan man slappe av i rolige omgivelser, og nyte sengene til inntil fire personer på mellom 160-180 centimeter. Her får man også inn en ekstraseng om man spør om det ved bestilling, det samme gjelder barneseng. Her får du også både skrivebord, vannkoker, hårføner, gratis wifi, god utsikt, badekåper og minibar.

Superior-rommet er på mellom 15-18 kvadratmeter og passer for to personer. Dette er rommet for deg som vil ha litt ekstra plass og luksus når du først er i Trondheim. Her er du garantert en vakker utsikt over byen og sengeplass på rundt 160 centimeter. Her får man også inn en ekstraseng om man spør om det ved bestilling, det samme gjelder barneseng. Her får du både skrivebord, vannkoker, hårføner, gratis wifi, god utsikt, badekåper og minibar.

Superior Extra-rommene får du garantert sove godt i de ekstra myke sengene på 180 centimeter, samt hele 25 kvadratmeter å boltre deg på. Her er du garantert et av hotellets fineste rom med formidabel utsikt. Her får man også inn en ekstraseng om man spør om det ved bestilling, det samme gjelder barneseng. Her får du selvsagt både skrivebord, vannkoker, hårføner, gratis wifi, god utsikt, badekåper og minibar.

Hotellets desidert flotteste rom er suitene. På Juniorsuiten er du garantert en flott utsikt og en stor seng på 180 centimeter i et rom på hele 35 kvadratmeter. Her kan du nyte kvelden i badekaret og kose deg med en utsikt over byen fra orkesterplass. Her får man også inn en ekstraseng om man spør om det ved bestilling, det samme gjelder barneseng. Her får du også både skrivebord, vannkoker, hårføner, gratis wifi, god utsikt, badekåper og minibar.

President-suiten på Rica Nideleven er, ikke overraskende, hotellets flotteste sted. Her kan du nyte utsikten fra toppetasjen og se over hele Trondheim. Med sine 50 kvadratmeter er det god plass, og du kan nyte rommet enten fra den flotte sofaen, i den store sengen på 180 centimeter eller kanskje i det herlige badekaret. Rommet har også egen balkong. Her får man også inn en ekstraseng om man spør om det ved bestilling. Det samme gjelder barneseng. Her får du både skrivebord, vannkoker, hårføner, gratis wifi, god utsikt, badekåper og en fullspekket minibar.

Privacy Policy